In alle rust

3 mrt

Vandaag weer een hoop gedaan ter voorbereiding voor ket nieuwe seizoen. Samen met Rob aan de klus in alle rust en daar bedoel ik mee: helemaal iets af maken waar je aan begonnen bent zonder dat je onderbroken wordt door iets of iemand. Ook als het seizoen begonnen is, zijn er altijd nog zoveel dingen te doen, alleen al de gewone werkzaamheden ( zal ik ook eens over bloggen) en dan zo’n dag als vandaag, geen wind, geen vragen geen afleidingen puur het bezig zijn met hetgeen wat je aan het doen bent… wat een heerlijkheid!

Rob heeft het bordes van de kleine pipowagen helemaal vervangen met nieuw hout, dan kan ik de buitenkant van de wagen schilderen van de week. Supers mooi geworden bedankt Rob, dat mag ik nooit tegen hem zeggen, want hij doet het graag. en toch zeg ik het! ha ha

Pipowagen met nieuw bordes, bedankt Rubke!

Pipowagen met nieuw bordes, bedankt Rubke!

De rest in de stippen caravan rood geschilderd van binnen dan kan ook deze week de buitenkant opnieuw rood met witte stippen geschilderd worden, Joepie het voorjaar komt eraan.Veel buiten aan de gang.

De foto’s die ik nu laat zien komen van de website, ik moet ernstig serieus aan een andere telefoon, deze kan echt niet meer. Maar de kleur is zo leuk het is een fris groene 😉 ik kan er eigenlijk geen afstand van doen, Maar ja als ik foto;s wil laten zien van het 3 Akers gebeuren dan motten er toch echt wel mooie foto’s bij geplaatst worden. Ik kan toch niet verwachten dat Marleen elke week 1 van haar bijzondere plekjes live komt fotograferen. Alhoewel voor een lekkere cappu ala Von misschien wel, ik zal het haar vragen….. oké, goed dan vooralsnog de foto’s van Marleen die zij gemaakt heeft voor de website. Zow blijd met haar en zij met mij, want ik heb lekkere cappu..

Tot laters.

Yvon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: