Winkel en logeerkeet

11 mrt

Suus is vandaag weer begonnen, mijn super hulp bij het schoonmaken van de wagens.Lekker om samen weer aan de gang te gaan. Te koud voor buiten, vanmorgen vroeg de houtkachel aangezet en de hele winkel van boven naar beneden en van voor naar achter helemaal weer spik en span. Heerlijk begin als straks het seizoen weer gestart is, dat de campinggasten in de schone en opgeruimde winkel kunnen komen voor hun heerlijke ontbijtje, een praatje met een cappu alla Von.

Tijdens het schilderen van de muren van de logeerkeet was ik lekker naar buiten aan het staren en ik keek uit over de nu nog kale weilanden. Ik probeerde mij voor te stellen hoe het is als je een weekje tot rust wilt komen, een boek aan het schrijven bent of jezelf een heerlijk weekendje rust gunt. Echt een top stekkie en kijk dan als van het voorjaar het fluitenkruid weer bloeit, de koeien van boer Kees staan te grazen en de weidevogels zich weer laten zien. Wat een luxe en genot!

 

2 Reacties naar “Winkel en logeerkeet”

  1. Marloes 11 maart 2013 bij 21:08 #

    O heerlijk zeg, alles weer fris! Eind maart kan ik weer in onze eigen stacaravan terecht om ‘m weer schoon te maken en op te fleuren. Qua stijl lijkt de caravan wel aardig op die van jullie, maar wil graag een keertje vakantie vieren op jullie camping, staat al een tijd op het to-do-lijstje, maar ja helaas is mijn geldboompje al aardig kaal geplukt…

  2. Dani 30 maart 2013 bij 12:27 #

    Puur geluk !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: