Energie week bij Camping 3 Akers!

12 mei

3 Akers

Stel je voor: Een hele week voor jezelf. Rust, ruimte, bezinning en mooie gesprekken op een eilandje met inspirerende mensen. Langs het water en langs de weilanden wandelen. Desgewenst met hond Lola erbij. Camping 3 Akers op het eilandje De Woude in Noord-Holland biedt het allemaal. Op deze bijzondere locatie kun je ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Door de overtocht met het pontje krijg je direct het gevoel even weg te zijn en word je gestimuleerd om je dagelijkse gedachten opzij te zetten en open te staan voor nieuwe invloeden, gedachten of inspiratie.

Ben je overgelukkig, vol energie, nooit moe, niet uit het veld te slaan en geen last van twijfel?…..  Dan is deze week niks voor jou. Heb je behoefte aan rust, bezinning, stilte, mooie gesprekken of wil je gewoon even weg van de dagelijkse sleur of  ‘ratrace’ van het leven? En gun je jou zelf dat ook! Dan is deze week wel geschikt voor jou! Een groter kado puur voor jezelf kun je niet bedenken.

Gastvrouw Yvon inspireert en verblijd je met haar vriendelijke, kleurrijke gastvrijheid en unieke sfeer die ze weet te creëren. In de gezellige winkel staat een enorme keukentafel waar menig gesprek gevoerd is. Onderneemster en schrijfster Mirtel inspireert en verrast door haar openheid en vragen in de ontmoeting. Na diverse opleidingen en 18 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, ondersteunt Mirtel bedrijven en individuen in het beantwoorden van de vraag: ‘ben je waar je wilt zijn en doe je wat je wilt doen?’. Tijdens #eendagmet houdt ze ondernemers en managers een spiegel voor waardoor er bewustwording ontstaat. Met haar boek Noten gekraakt – leven als een zondagskind, geeft ze volledige openheid over haar eigen weg naar een leven dat energie geeft in plaats van energie kost.

Een leven dat energie geeft, dat wensen Yvonne en Mirtel iedereen. Daarom willen Yvon en Mirtel jou deze onvergetelijke week bezorgen! Dus heb jij behoefte aan een week voor jezelf? Wil jij jouw ‘noten kraken En heb je zin in mooie gesprekken aan de keukentafel, bij het water of met uitzicht over de koeien? Meld je dan snel aan.

Van maandag 3 Juni tot en met vrijdag 7 juni 2013 kun je noten kraken en energie ervaren, één midweek voor een blijvende levenservaring!

Een hele midweek vertoeven bij Camping 3 Akers op een bijzonder eilandje in een sfeervolle pipowagen, logeerkeet of ludieke caravan inclusief eten en drinken en mooie (levens) gesprekken voor € 325,- reserveer via info@3akers.nl

Wij hebben er zin in!

Lieve groet, Mirtel en Yvon.

2 Reacties naar “Energie week bij Camping 3 Akers!”

 1. Creatief met caravan 11 juni 2013 bij 09:07 #

  Beste Jinke,

  Dank voor je lieve reactie, ik ben benieuwd wat je op dit moment tegenhield.
  Het is zo goed en zo belangrijk om jezelf mooie dingen te gunnen die niet in waarde zijn uit te drukken.
  De Energieweek komt nog een keer, van het najaar of van het voorjaar.
  Houd de website http://www.3akers.nl goed in de gaten.

  lieve groet Mirtel en Yvon.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Energie week bij Camping 3 Akers! | Creatief met caravan | Caravanverzekeringen.info - 19 mei 2013

  […] bezinning en mooie gesprekken op een eilandje met inspirerende mensen. Langs het water en …creatiefmetcaravan.wordpress.com/…/energie-week-bij-campin… Google Alerts – […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: