Elke dag bloggen voor Vrouw/Telegraaf

10 jul

Blog van de week

Blog van de week

Elke week kijken we mee in het leven van een interessante bewogen vrouw die midden in het leven staat.

 

di 09 jul 2013, 08:47 0 reacties

Weblog van de week

Sprakeloos

De Woude – 

Campinghoudster Yvonne Boon (41) heeft pipowagens, gepimpte caravans en een heuse logeerkeet op haar terrein staan.

 
 
Foto: andPICTURES
 

Naam: Yvonne Boon

Leeftijd: 41

Beroep: Eigenaresse van Camping 3 Akers

Relatie: Nee

Kinderen: Huub (15) en Wies (13)

Favoriete website: www.bijzonderplekje.nl

Typische vrouwelijke eigenschap: Kinderachtig  blij worden van een zelfgemaakte of gekochte creatie

Wat moet een vrouw ooit in haar leven doen: Durven springen in het diepe, niet zeuren maar doen! Als je echt ergens voor wilt gaan GO!

———————————————————————————————

Er staan 2 heren voor de deur. Mevrouw u krijgt een nieuwe waterleiding. Woorden als leuk, fijn, gefeliciteerd gaan door mijn hoofd. En vraag: wat houd dat in? Dat u 2 weken een noodleiding krijgt en de ongemakken worden tot het minimum beperkt. Mooie uitspraak, maar eerst zien en dan geloven…

De noodleiding komt en wordt een klein stukje ingegraven en wel zeker 300 meter bovengronds aangelegd. Al 2 keer gestruikeld en ik merk op dat er na 24 uur nog steeds drinkwater in de sloot terecht komt. Ik bel en vraag of dat de bedoeling is. Jazeker mevrouw, de leiding wordt doorgespoeld en het wachten is op de watermonsternemer. Maar ja, hij kan in de ochtend of in de loop van de middag komen. Hangt van de planning af en daar ga ik niet over.

Dus de hoeveelheid liters drinkwater wat weggespoeld wordt hangt af van de planning vraag ik? En ja is het antwoord en de medewerker legt neer, hij heeft geen zin en tijd voor een onnodige discussie en ik ben sprakeloos!

Einde van de middag komt de monsternemer en de kraan mag dicht. De zomer is eindelijk begonnen en de waterleiding hangt vol in de zon en is een mooie plek voor de legionella bacterie die daar helemaal in los kan gaan en ik vraag mij af of dat wel in de planning is opgenomen.

Om 4 uur klaar wakker en een nieuw blog is geboren. In alle vroegte maak ik een rondwandeling met Lola mijn hond over het eiland. Verwonderd kijk ik rond, dauw, opkomende zon, weidevogels, hazen, boten voor anker, prachtig! En als cadeautje van de dag: komen de koeien van Kees en Dick mij tegemoet op het pad en weer ben ik sprakeloos en krijg tranen van ontroering, dit is verwondering!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: