Hartverwarmend

18 jul

Blog van de week

Blog van de week Elke week kijken we mee in het leven van een interessante bewogen vrouw die midden in het leven staat.

Weblog van de week

Hartverwarmend

De Woude – Campinghoudster Yvonne Boon (41) heeft pipowagens, gepimpte caravans en een heuse logeerkeet op haar terrein staan.
Foto: andPICTURES

Naam: Yvonne Boon

Leeftijd: 41

Beroep: Eigenaresse van Camping 3 Akers

Relatie: Nee

Kinderen: Huub (15) en Wies (13)

Favoriete website: www.bijzonderplekje.nl

Typische vrouwelijke eigenschap: Kinderachtig  blij worden van een zelfgemaakte of gekochte creatie

Wat moet een vrouw ooit in haar leven doen: Durven springen in het diepe, niet zeuren maar doen! Als je echt ergens voor wilt gaan GO!

———————————————————————————————

Afgelopen winter zat ik er helemaal doorheen, slapeloze nachten en pijn in mijn buik. Hoe voldoe ik aan mijn financiële verplichting, als gevolg van de scheiding aan mijn toenmalige partner nu de Rabobank niet wil financieren? 3 dingen heb ik gedaan: Een makelaar gebeld om de camping te verkopen, een staatslot gekocht en naar de berghut geweest bij Hans en Nel in Oostenrijk voor een Boost week. Vol inspiratie en fijne ontmoetingen keerde ik terug naar Nederland. Makelaar in de wacht gezet, aan het nieuwe seizoen begonnen en ondertussen bedenken hoe nu verder….

Hoe ga ik de ideeën uit Oostenrijk vorm geven?  Na vele gesprekken waar niet direct iets concreets uit voortkwam, pieker momenten belde ik met lood in mijn schoenen de makelaar. Vanaf het moment dat ik het Hans en Nel vertelde gebeurde er iets ongelofelijks. Von, wij laten het niet gebeuren dat jij jouw camping kwijtraakt waren hun woorden en bij mij tranen van blijdschap. Is dit echt??

Er werd een besloten facebook pagina geopend (de vrienden van Von) waarin o.a. de Boost groep werd uitgenodigd en iedereen werkte keihard mee om een Crowd-funding actie op te zetten Crowd-Vonding;-) Het resultaat: veel actie en een website 450carafansgezocht.nl. Hartverwarmend, zoveel lieve mensen, die hun best doen en het mij gunnen om de camping te laten behouden. Ben er vol van!

Alleen nog een bankrekening openen bij de Rabobank dacht ik en dan kan de actie van start. Uhhh?? Een afspraak? Over een week?  Dat gaat u niet menen zei ik met stoom uit mijn oren. De Rabobank gaat mij weer in de steek laten? Om half 5 met René van de SNS bank gebeld en alles werd in 5 minuten geregeld. Toppie en zo hoort het te zijn!

Morgen meer over 450carafasgezocht.nl. Lees en help jij mee?

Foto: Eigen foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: