Overleven blog Telegraaf

18 jul

Blog van de week

Blog van de week Elke week kijken we mee in het leven van een interessante bewogen vrouw die midden in het leven staat.

Weblog van de week

Overleven

De Woude – Campinghoudster Yvonne Boon (41) heeft pipowagens, gepimpte caravans en een heuse logeerkeet op haar terrein staan.
Foto: andPICTURES

Naam: Yvonne Boon

Leeftijd: 41

Beroep: Eigenaresse van Camping 3 Akers

Relatie: Nee

Kinderen: Huub (15) en Wies (13)

Favoriete website: www.bijzonderplekje.nl

Typische vrouwelijke eigenschap: Kinderachtig  blij worden van een zelfgemaakte of gekochte creatie

Wat moet een vrouw ooit in haar leven doen: Durven springen in het diepe, niet zeuren maar doen! Als je echt ergens voor wilt gaan GO!

———————————————————————————————

De kids Huub 15 en Wies 13 zijn met hun vader een week op vakantie. Nu vrede mee en de gunfactor is hoog, maar in het begin vond ik dat moeilijk. Wat logisch is en dat zijn nu eenmaal de consequenties van een scheiding. We begonnen de camping als 1 groot avontuur, de kids klein en we gingen ervoor! Keihard gewerkt met vele lieve mensen om alles er mooi uit te laten zien. Ik zal je de details van het gestrande huwelijk besparen, maar elkaar verliezen en afscheid nemen doet pijn. Het is moeilijk, om alles zelf te regelen, de administratie, het onderhoud, het runnen van de camping, geen overleg en het zien van verliefde stelletjes en happy families. Niets is wat het lijkt dat weet ik ook 😉 maar OMG wat heb ik mij eenzaam gevoeld tussen mijn campinggasten.

Je leert overleven (nou ja, bij wijze van spreken) en koste wat het kost wil ik de camping blijven behouden. Creativiteit komt tot uiting in tijden van crisis en zo gebeurde het dat ik het idee kreeg om oldtimer caravannetjes van internet te plukken en te voorzien van een nieuwe look.

Het werd en is nog steeds een succes met uiteindelijk een hippe, vrolijke, bijzondere camping met 2 pipowagens, inmiddels 9 gepimpte caravans, 25 seizoensplekken, een woonwinkeltje en een fijne sfeer wat minstens zo belangrijk is.

Fantastisch is daarbij de hulp van de kids, lieve vrienden, fijne buren, de vader van Rene en van vele campinggasten. Ontzettend dankbaar ben ik daarvoor!

Mijn ouders zijn toppie: een afwasje, de vuilnis, een was opvouwen, kids halen en brengen, camping waarnemen als ik inkopen of wat ook ga doen, administratief werk, kleden haken (mijn mams dan he 😉 kippenhok verzin het maar en ze staan klaar.

Lieverds bedankt!

Foto: andPICTURES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: