Laatste seizoen

12 okt

Lieve mensen,

Ik had heel graag met een ander verhaal op mijn blog willen komen, maar het leven heeft blijkbaar andere plannen met mij. Het mag helaas niet zo zijn. In het jaar 2013 werd het mij allemaal teveel, ik kon de financiering niet rond krijgen om mijn ex-partner uit te kopen. Stond er alleen voor, mijn kids werden groter en kwamen steeds minder. Het is best een gedoe op een eiland wonen, met je fiets in het bootje, tegen de wind in een uur fietsen, ik snapte het wel dus daar lag het niet aan. Ik zag geen andere uitweg door de boerderij en de camping te koop aan te bieden. De boerderij werd snel verkocht en in hetzelfde jaar ging plotseling de koop toch niet door (zie een paar blogs terug) Inmiddels diende er zich nieuwe kandidaten aan en na een vervelende advocaten periode, druk van de makelaar en ex-partner werd er naar mijn mening te snel een nieuw koopcontract getekend.

2 weken geleden kreeg ik geweldig goed nieuws te horen, de Rabobank wilde mij nu wel van een financiering voorzien, de vlag ging uit. Het lange wachten op een definitief antwoord van de bank, maakte dat ik in de tussentijd geen actie kon ondernemen en het moeilijk vond om een blog te schrijven. Het afgelopen seizoen vertelde ik voorzichtig aan sommige campinggasten dat het nog spannend was en dat wij net als zoveel hoopte dat we door konden blijven gaan met hetgeen wat ik zo graag doe. Maar nu, na een paar zenuwslopende weken achter de rug te hebben geef ik de hoop op. We hebben 3 gesprekken gehad met de kopers, hun een aantal voorstellen gedaan, maar helaas, zij willen het gewoon heel graag kopen. Zonder de camping erbij. Het is zuur, pijnlijk en heel erg jammer dat het blijkbaar niet zo mag zijn. Vorig weekend hadden we een afscheidsfeest gegeven met als thema “een nieuw begin” Wat het leven ook brengt er is altijd weer een nieuw begin, waar iets ophoud te bestaan. Wat het ook is, weet ik nu absoluut nog niet en ik ben er op dit moment nog niet mee bezig. Eerst een plan bedenken hoe nu verder en ruimte geven aan het afscheid en bijkomend verdriet.

Verder bedank ik iedereen die mij het mogelijk heeft gemaakt de afgelopen 13 jaar om van deze plek iets geweldigs en bijzonders te maken. En mijn dank gaat uit naar alle campinggasten die hier zijn geweest.

Liefs Yvon.

5 Reacties naar “Laatste seizoen”

 1. Simone 13 oktober 2015 bij 16:37 #

  Oooh Yvon…

  Wat triest om te lezen dat dit moet gebeuren! Ik was in augustus samen met m’n pa en de oldtimer brommers nog bij je in de Stippencaravan…het was maar 1 nachtje…maar we vonden het fantastisch! Allemaal even knus, gezellig en warm…

  Heel veel sterkte met dit “verlies”… er komt vast weer iets moois op jouw pad..dat kan niet anders!

  Je bent een mooi mens!

  X Simone Voort

 2. Len en Marre 13 oktober 2015 bij 17:30 #

  Lieve Yvon, wat heb je een moeilijke tijd gehad! Ik wil je enorm veel succes, geluk en liefde wensen met wat je nu gaat doen. Wij hebben 4 jaar enorm genoten van je prachtige camping en je gastvrijheid! Heel veel liefs, Len en Marre

 3. carola 21 oktober 2015 bij 13:52 #

  Wat vreselijk zuur dit,,, ik wide zo graag nog komen,, bah wat zuur Voor JUllie!! heel veel sterkte en heel veel succes,,, Lieve Groet Carola

 4. Esther 24 oktober 2015 bij 16:18 #

  Te laat ontdekt.
  Een maandje geleden had ik een shoot op locatie (de camping) met Saskia Laan en uitgever Kosmos. Ik was verrukt door de camping. Mooie plekjes, leuke bordjes, gepimpte caravans en het straalde veel rust en gezelligheid uit. Ik heb er prachtige foto’s geschoten. Thuis was ik er nog vol van. Al mijn kampeervrienden verteld over deze fantastisch plek. Hier moeten we van het voorjaar heen!
  Helaas, gaat dat niet meer lukken we waren te laat.
  Yvon, wat ontzettend vervelend dat je de camping moet sluiten en alles weg moet doen waar zoveel liefde in zit (want dat was me wel duidelijk). Toch wens ik je ook een goede start wat er komt vast wel iets moois op jouw pad.

  Liefs Esther
  Sterstijl fotografie

 5. Micaela Romani 27 oktober 2015 bij 10:28 #

  Lieve Yvon, Ik wil je laten weten dat wij ontzettend fijne dagen hebben doorgebracht op de camping. We kwamen op de fiets afgelopen lente, konden heerlijk tot rust komen in de groene caravan en hebben genoten van de gezelligheid en lekkere koffie mét marshmallows bij jou in het winkeltje. Ik ben ervan overtuigd dat er weer iets ontzettend moois op jouw pad gaat komen. Vanuit Den Haag wensen we je sterkte met het afsluiten van dit hoofdstuk en heel veel succes met wat er komen gaat in jouw leven. Liefs Micaela & Daniël.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: