Achtbaan

30 okt

Verbaasd en verwonderd ben ik waar je tot mens toe in staat bent. Waar de kracht vandaan komt om te handelen, na te denken en je ergens toe zetten tot iets wat niet jouw keuze is. Overgave en dealen met de uitdagingen van het leven. Vanaf het moment dat ik zeker wist dat de overdracht door zou gaan, moest ik mij (hoe moeilijk ook) erbij neerleggen en mijzelf in beweging zetten. Dat betekende dat ik met het nare bericht naar buiten moest treden, daarna mijn wagens te koop zetten, de hele inboedel van de camping verkopen, andere woonruimte zoeken, spullen inpakken, spullen weggooien en vooral afscheid nemen. Dat valt niet mee en ja natuurlijk het is allemaal maar materie, maar toch…. Er veranderd veel, ons woonplekkie, mijn werk, mijn veilige en prettige omgeving. Gezondheid is het allerbelangrijkste dat weet ik, maar het is toch iets van “rouwen om iets wat niet meer is” wat we met zijn allen doen.

Het is een ongelofelijk leerproces waar ik me momenteel in bevind en heel fijn om te zien hoeveel lieve mensen mij steunen, mij helpen, hoeveel ontzettend veel lieve facebook berichtjes, post en mails die ik krijg. Dat doet mij zo goed. Ontzettend dank jullie wel daarvoor! Dankbaar ben ik dat ik het allemaal mee mag maken, klinkt misschien gek, omdat ik het ook graag anders gezien had, maar toch voelt het voor mij zo. Ik vertrouw erop dat er “gewoon” weer iets nieuws voor mij op de loer ligt en diep van binnen weet ik dat ook. Het onzekere zit hem in dat ik alleen nog niet weet wat, maar hoe dan ook het komt goed.

Dit weekend staan nog 2 extra verkoopdagen gepland en dubbel dat ook, maar ik hoop dat het heel druk wordt en dat er nog heel veel mensen blij worden van vele leuke spulletjes die te koop staan. In ieder geval scheelt het mij weer om alles mee te nemen en op te slaan wanneer er nog van alles verkocht wordt. Tevens zou ik het leuk vinden om mensen nog even gedag te zeggen. Dus schroom niet om langs te komen.

De komende maanden, mogen we nog even op het eiland blijven. Midden in het dorp in het kleinste en liefste vakantie huisje van De Woude. “Op stok”. Heel lief dat we het even mogen huren, dank je wel lieve Ink en René. Daarna zal ik meemaken waar we neerstrijken. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn kids en met mijn rust in de branding mijn lief Johan een nieuw begin te maken. We gaan zien wat de toekomst brengt na deze achtbaan waar ik mezelf op dit moment in bevind!

Yvon.

Yvon.foto boot marleen 7-2013 n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: