Een maand later

28 nov

Het is klaar. De pipowagens, caravans, buitenspullen, de winkel inventaris zijn verkocht en opgehaald. De boerderij en de camping zijn leeg. Dat leek een onmogelijke klus maar het is met veel hulp gelukt. We zijn ook al verhuisd behalve Snorrebaard, Flappie en Loetje zij mochten blijven van de nieuwe eigenaar. Misschien wel het beste voor hun om in hun vertrouwde eldorado omgeving te mogen blijven.

Het valt niet mee, mijn hart huilt bij het zien van het mooie bijzondere camping plekje wat niet meer is. Vanmiddag nog even geweest, het grootste gedeelte van de bomen en struiken zíjn nu al gekapt een week na de overdracht. Zucht….

Hier en daar hangt een verdwaald lampionnetje te bungelen. Een koolmees struint nog wat tussen een hoop gesnoeide takken en alle wagens zijn weg. Bah dit doet pijn, huilend rijd ik weg en ik ben even ontroostbaar. Voorlopig kan en wil ik daar niet meer heen. Afscheid nemen doet pijn van iets of iemand waar je van houd.

Dit is het rouwproces waar iedereen mij sterkte mee wenste. Het komt ook wel wéér goed met mij dat weet ik, maar op dit moment is er veel verdriet nu daar ook alle ruimte voor is.

Morgen een week met Johan uitrusten en bijkomen in de zon. Dat is luxe dat realiseer ik mij volledig, daar gaan we van genieten samen en wie weet komt er middenin de stilte wel weer een nieuw idee.

Yvon.

2 Reacties naar “Een maand later”

 1. Ursula Koopmeiners 30 november 2015 bij 21:29 #

  Lieve Yvon,

  Bij het lezen van je nieuwe bericht, zie ik je rijden over het weggetje dat ik afgelopen zomer zo vaak met ’n sprongetje in mijn buik van vreugde, heb gevolgd…Zo dicht bij huis en zo’n andere wereld.

  In mijn hart huil ik met je mee.

  Fijn even naar de zon, even afstand nemen.

  Hoop dat je ook kunt genieten.

  Groetjes, Ursula.

  ________________________________

  • Creatief met caravan 9 december 2015 bij 10:59 #

   Dank je wel lieve Ursula.
   Liefs Yvon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: