Een nieuw begin

10 apr

Opnieuw beginnen in een klein en bijzonder dorp tegen Duin en zee aan. Een jaar geleden nog volstrekt ondenkbaar, niet mee bezig en nog zo volledig “into” de camping.

Op De Woude daar lag toch immers mijn toekomst en vooral verder gaan met hetgeen waar mijn hart ligt dat was toch mijn missie? Of toch illusie 😉
Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt, is weer zo meer dan waar.

Een huisje gekocht op een mooie plek (bijna nieuw voor mij) in het dorp Wijk aan Zee. Na 2 weken schilderen, gordijnen naaien, hup verhuizen en de rest komt wel. Vrolijke kleuren, veel licht en mijn oude vertrouwde zooi erin maken dat ik me comfortabel en vrij voel op dit fijne plekje. Ik ben in mijn element. Tevens met het zomerhuisje erbij kan ik creatief weer helemaal los gaan en het lijkt mij leuk om straks weer gasten te mogen ontvangen.

Neergestreken in dit fraaie dorp probeer ik mijn draai te vinden, de mensen zijn vriendelijk, open en gastvrij daar ligt het zeker niet aan. Afgelopen vrijdag avond stap ik spontaan binnen bij hotel restaurant Sonnevanck daar ondervind ik hoe spannend is het om opnieuw te beginnen, geldt trouwens voor elke nieuwe start. Er is geen imago om je achter te verschuilen, er zijn geen vrienden om je heen waar je even op terug kan vallen.

Een beetje verloren loop ik terug naar huis, ik voel me op dat moment alleen op deze nieuwe plek. Ik mis De Woude, mijn vrienden en al het vertrouwde. Wetende dat alles moet groeien,  verwacht niet teveel en dat ik verdwalen mag op mijn nieuwe pad. Rustig aan, de tijd nemen om te voelen en ervaren is een wijze les. Ik mag oefenen en ik ben al begonnen.

Wijk aan Zee ik ben dur en ik laat me verrassen.

Yvon.

image

6 Reacties naar “Een nieuw begin”

 1. Marten Dek 10 april 2016 bij 19:24 #

  Lieve Yvonne Boon. Wat een geweldig idee van jou. Ik kom zeker gauw weer eens langs. We wonen nog dichter bij elkaar. Ik mail je nog wel. Gefeliciteerd en ga door op jouw weg.
  Lieve groet Marten.

 2. Myrna Bolland 10 april 2016 bij 19:39 #

  Mooi van uit je hart geschreven Yvon ! en…het komt vast helemaal goed daar met jou op die andere , maar ook hele leuke plek ! tot gauw ziens daar een X

 3. Elly en Bruun van de Stadt 11 april 2016 bij 10:43 #

  Hoi Yvon we wensen je veel geluk toe op je nieuwe plek.
  Liefs van Bruun en Elly

 4. Elly Van de Stadt 11 april 2016 bij 10:45 #

  Hoi Yvon, we wensen heel veel geluk toe op je nieuwe stek.
  Liefs Bruun en Elly

 5. Nellie Ouweltjes 14 april 2016 bij 21:04 #

  Wat leuk Yvon, een zomerhuisje erbij !!!! Dat komt toch helemaal goed ! SUCCES ER MEE……X tot gauw….groet Nellie

 6. guuk dekker 18 april 2016 bij 21:30 #

  Lieve Yvonne.Vanuit Ierland waar wij voor een jaar verblijven heel veel geluk in Wijk aan Zee.Mijn favoriete plek in Nederland. Barbara heeft daar een huisje op het strand van april tot september? Je komt haar vast eens tegen! Normaal ben ik er ook veel maar dit jaar alleen in juni eeen weekje. Liefs Guuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: