Thuis komen.

22 apr

image

Vrijdag ochtend vroeg fiets ik mee met dochter Wies naar school. Vanaf Wijk aan Zee naar Castricum door de Duinen. Pff…. na elke Kluft moet ik bijna aan het zuurstof, zo erg is het met mijn conditie. Onderweg kletsen (zolang ik niet buiten adem ben lukt dat aardig) we over van alles en nog wat. Echt gezellig.

Nadat de bestemming bereikt is, scheiden onze wegen en heb ik mega zin in koffie. Dik verdient al zeg ik het zelf. Op dit vroege tijdstip is er nog bar weinig open en om tijd te rekken fiets ik door naar Bakkum. Daar hoop ik een bakkie te kunnen doen bij Henny.
Al was Henny er zelf niet, de koffie smaakte fantastisch!

Met een blij gevoel fiets ik terug naar Wijk aan Zee. Gewoon de paddenstoelen volgen daar staat het goed op aangegeven. Toch? Ha ha…. en dan toch de verkeerde kant op gaan. That’s my 😉 Richtingsgevoel en borden lezen gaan voor mij gewoon niet samen en heb ik allang geaccepteerd.

Tijdens de mooie fietstocht ben ik verwonderd over de mooie omgeving, de stilte en de natuur. Bij een klein meertje stop ik, zet mijn fiets aan de kant en pauzeer ik voor een meditatie moment.

Gelukzaligheid overspoeld mij en in mijn onderbuik borrelt het, het zou de koffie kunnen zijn, maar nee ik weet het zeker dat is het niet. Ideeën en inspiratie vallen mij toe: maandag ochtend naar het gemeentehuis en informeren wat de mogelijkheden zijn op de Meeuweweg.

Ik heb er zin an!
Al weet ik nog niet precies in wat, maar dat komt wel. Wanneer het borrelt en stroomt in je lijf is het goed, wat het ook is.

Fijn weekend allemaal, liefs Yvon.

Eén reactie naar “Thuis komen.”

  1. Myrna Bolland 22 april 2016 bij 11:50 #

    Wahaha …leuk Yvon ! wat een goeie fijne ochtend had je, ik zag het als een filmpje helemaal voor me en dacht..he gelukkig, het gaat beginnen….daar gaat ze met goede moed en nieuwe plannen ! tot binn.kort X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: