Vervolg Vollenhove

8 jan

Een aantal weken geleden heb ik via facebook laten weten dat wij; Johan en ik een geweldig gaaf landgoed te koop zagen staan in het plaatsje Vollenhove in Overijssel. Dit landgoed was verbouwd tot hotel, restaurant, diverse zalen, monumentaal en in zeer goede staat. Op slag verliefd en met een enorme dosis overmoed en enthousiasme zijn we begonnen aan een plan met een eigen visie en uniek concept. We wisten beide dat het een enorme uitdaging zou zijn, maar dat weerhield ons er niet van om ermee aan de gang te gaan. We zouden doorgaan tot het moment dat het schip ergens zou stranden of niet. Nou en wat denk je, vorige week was dat moment daar, want we kregen bericht van de bank; het is een lastig verhaal en een financiering door de bank zit er niet in.

Maar goed…. we zijn zeker niet getreurd, we gaan gewoon door met de dingen die we graag doen en ondertussen kijken we uit naar een andere mogelijkheid om een wat kleiner hotel of pension te runnen op onze eigen manier.  We hebben weer veel geleerd, gezien en gedaan en dat zijn alvast de ervaringen die we gewoon meenemen, nothing on the hand 😉  En we hebben ontzettend veel plezier gehad in alle voorbereidingen, bedenksels, ontmoetingen en bezichtigingen van het landgoed.

Op dit moment roetsjt Johan met snowboard en ongekende snelheid hoog in de bergen in Oostenrijk naar beneden en ik ben hier in Wijk aan Zee gigantisch bezig mijn zomerhuisje aan het opknappen.  Ook dat geeft veel positieve energie en voldoening. Vanaf april aanstaande wil ik het klaar hebben voor de verhuur, dus lieve mensen wees welkom en laat je verrassen. De bedstee is dan opgemaakt, de kleuren lachen je tegemoet en het strand en de zee wachten op jouw aanwezigheid.

Lieve groet Yvon en ik kijk ernaar uit je te zien in Wijk aan Zee, foto’s volgen nog.

 

 

4 Reacties naar “Vervolg Vollenhove”

 1. Janna de Boer 8 januari 2017 bij 19:51 #

  Hallo Yvon,

  ik kom heel graag een keer met of zonder kleindochters in jouw zomerhuisje logeren !!!!!!! Ik hoor het graag als ik kan boeken !!!!!!

  Liefs, Janna.

  • Creatief met caravan 24 februari 2017 bij 21:25 #

   Hoi Janna,
   Vanaf nu kun je boeken.
   Per 1 april is het zomerhuisje klaar.
   Je kunt het beste een email sturen naar info@creatiefmetcaravan.nl wanneer je wilt reserveren.
   Lieve Groetjes Yvon en ik hoop je weer te zien.

 2. Ursula Koopmeiners 10 januari 2017 bij 17:35 #

  Hallo Yvon,

  Wat klinkt dat weer ontzettend leuk! En…ik zou graag weten hoe ik je huisje kan huren. lijkt me erg leuk ingericht.. Kan hem nergens vinden.

  Met vriendelijke groet,

  Ursula koopmeiners.

  ________________________________

  • Creatief met caravan 24 februari 2017 bij 21:23 #

   Hai Ursula, dank voor je leuke reactie en Sorry dat ik je nu pas beantwoord. Ik zie het pas net. Per 1 april kun je het huren. En je mag mij een email sturen naar info@creatiefmetcaravan.nl en dan beantwoord ik je vragen en reageer ik op je reservering aanvraag.
   Ik hoop je te zien.
   Lieve Groetjes Yvon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: