Nieuwe koers

5 sep

foto boot marleen 7-2013 n

Dinsdag ochtend, druilerig weer, heerlijk muziekje op en tijd voor mijzelf. Genieten doe ik volop, hier op mijn nieuwe plekkie in Wijk aan Zee. Ik heb mijn nieuwe koers gevonden, mijn zeilen opnieuw gehesen en ik vaar met de wind mee. Als mensen vragen; Hoe gaat het Yvon? Dan zeg ik niet: Het gaat zijn gangetje, maar het loopt, het stroomt, het voelt goed, heerlijk, ik ben blij en voel dat ik leef! Ik loop op het midden van mijn weg en doe de dingen waar mijn hart van gaat zingen.

Klinkt dit als muziek in je oren en zou jij ook van koers willen veranderen, maar je hebt geen idee waarheen? Misschien heb je het gevoel alsmaar in rondjes te varen, dat je het zeil niet omhoog krijgt en geen grip op het roer hebt dan zou ik je daar met hart en ziel mee willen en kunnen helpen.

Afgelopen maanden heb ik trainingen gevolgd bij The Life School van Patty Harpenau, geslaagd als Life Teacher en ben ik opgeleid tot Life en Soul Coach. Ik sta te popelen om vanuit mijn eigen levenservaring en als Teacher deze kennis over hoofd, hart en ziel aan te mogen reiken aan diegene die daar op dit moment zo een behoefte aan hebben.

Nieuwsgierig? kijk op mijn nieuwe website: http://www.yvonneboonlifeteacher.nl of een email sturen mag en kan ook info@yvonneboonlifeteacher.nl

Het is jouw leven en maak er wat van!

Liefs Yvon.

 

 

 

 

 

 

 

Eén reactie naar “Nieuwe koers”

  1. hilde 13 september 2017 bij 09:41 #

    wow, wat mooi Yvon! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: