Open dag

13 sep

Mijn vorige blog ging over de nieuwe koers die ik op dit moment vaar. Ontzettend hart verwarmend zijn de reacties, dat doet mij enorm goed en daar word ik heel blij van. In oktober en november start ik met het geven van workshops als Life Teacher over de lessen in het leven. Uiteraard is het leven zelf een leerschool, één groot oefenterrein, een spel en hoe fijn zou het zijn wanneer je de spelregels steeds meer leert kennen.

Ben je nieuwsgierig, heb je behoefte aan verdieping, zijn er levensvragen of wil je gewoon lekker inspiratie opslurpen die middag. Dan ben je van harte welkom, want ik nodig je uit op zondag 1 oktober vanaf 12.00 uur. Mijn deur staat in Wijk aan Zee voor jouw open, koffie, thee, cappu en meer lekkers staan klaar. Neem gerust een introducé mee en wees welkom.

Ik vertel je met liefde over de 7 groeifases die we ieder van ons in ons leven doorgaan. Over mijn opleiding als Life Teacher bij de Life School van Patty Harpenau en geef voorbeelden vanuit mijn eigen levenservaring.  Ik vertel je over de workshops die ik ga geven als Life Teacher. Hoe ik mensen op hoofd, hart en ziel Coach, zodat je lekker in je vel zit en met een grote glimlach naar het leven kijkt.

Wanneer jou dit leuk lijkt, iemand anders weet of kent meld je dan van te voren even aan bv. door middel van het sturen van een mailtje naar: info@yvonneboonlifeteacher.nl via de website http://www.yvonneboonlifeteacher.nl of stuur een privé berichtje via facebook. Dan stuur ik je mijn adresgegevens door en ik zie je graag.

Lieve groet Yvon.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: