Belastingdienst

22 feb

Donderdag 22 februari en ik ben bezig om mijn “to do” lijstje kleiner te maken. Op het lijstje staat onder andere een afspraak maken met de belastingdienst. Een blog schrijven staat er niet op, maar die prik ik er even tussen. Prioriteiten stellen! Met op de achtergrond; “Al onze medewerkers zijn in gesprek een ogenblik geduld alstublieft” Zit ik te tikken op mijn toetsenbord en ik wacht geduldig.

Het enige wat ik graag wil is een afspraak maken bij een belastingkantoor dichtstbijzijnde Wijk aan Zee. Aha… inmiddels een vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad, nee zij kan mij niet helpen en gaat mij even doorverbinden. En weer die leuke stem op de achtergrond dat ik nog een ogenblikje geduld moet hebben. Ondertussen, de vaatwasser uit en ingeruimd, moet nodig naar de wc en ik schrijf met mijn billen bij elkaar een blog met de telefoon op de spieker.

Ik ben benieuwd we zijn nu 48 minuten verder of ik nu een afspraak kan maken en ik sta nog steeds in de wacht. Die afspraak is het enige wat ik graag wil, is dat gek of misschien moeilijk 😉

Het is gelukt, ik ben te woord gestaan door een zeer vriendelijke mevrouw en ze heeft zelfs al een paar van mijn vragen kunnen beantwoorden. Het leuke is, ik word binnen nu en 2 dagen teruggebeld voor het wel of niet maken van een afspraak. Want, dat gaan zij eerst nog even beoordelen. De belastingdienst: zij maken het echt leuk! 🙂 En gelukkig heb ik alle tijd.

Yvon.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: