Droomplek gevonden ❤

3 nov

Fantastisch nieuws en wij zijn zo blijd. We hebben een super fijne, geweldig mooie nieuwe plek gevonden om wéér opnieuw te mogen beginnen.

In Noord-Oost Friesland plaatsje Engwierum, staat een prachtige oude boerderij met groepsaccommodatie en met mogelijkheid tot uitbreiding van 15 kampeerplaatsen. Nou ja zeg, het moet niet gekker worden en daar gaan wij vanaf het voorjaar 2019 een nieuwe start maken.

Mijn hoofd is op hol, mijn hart loopt over en mijn ziel jubelt. Wat een kado en alles klopt. Wat voelt dit goed, om daar wijsheid te mogen delen en creativiteit te kunnen manifesteren. Gasten kunnen straks in groepsverband komen logeren wat een feest 🙂

Heerlijk om te gaan samenwerken om mooie workshops tot stand te brengen in een fijne ambiance op een top locatie. Vlakbij lauwersoog en het lauwersmeer wat is het daar wonderschoon.

Gasten kunnen komen genieten, het leven vieren, uitrusten, bijkomen, bezinnen en van al dat zuks.

Families, vrienden, vriendinnen, gezinnen ook zij zijn welkom. Het voelt zo goed. Dit is rijkdom, ik kan en mag wéér helemaal los gaan en samen met Johan, de kids, familie.

Nu nog even geduld en wordt vervolgt.

Liefs een blije Johan enYvon.

Advertentie

9 Reacties naar “Droomplek gevonden ❤”

 1. Friso 4 november 2018 bij 16:38 #

  Gefeliciteerd Johan en Yvon! Wat gaaf dat jullie een mooi nieuw plekje gevonden hebben.

  • Yvonne Boon Coach & Life Teacher 4 november 2018 bij 20:26 #

   Dank je wel Friso voor je leuke reactie. We zijn óók echt zó blij 🙂

 2. Ursula Koopmeiners 5 november 2018 bij 22:19 #

  Hallo Yvon, leuk om weer wat van je te lezen! Engwierum..; ruimte, rust en ’n nieuw avontuur! Fijn dat het weer borrelt bij je! Liefs, Ursula.

  • Yvonne Boon Coach & Life Teacher 8 november 2018 bij 12:14 #

   Leuk en lief je reactie Ursula. Ja zoveel zin in het bruist wéér. ❤

  • Yvonne Boon Coach & Life Teacher 15 november 2018 bij 10:23 #

   Lief van je Ursula, dank je wel. Tis heerlijk zo een fijn vooruitzicht. Leuk trouwens dat ik je laatst spontaan tegen kwam bij Sonnevanck in Wijk aan Zee. Liefs Yvon en ik hou je op de hoogte. X

 3. Dini Kesterink 15 november 2018 bij 09:55 #

  Fijn Yvonne dat je het geluk hebt gevonden en wat heerlijk dat je weer een camping kan beginnen soms mis ik het vooral de leuke workshops heb een fijne tijd gehad op de 3 Akers.Ik wens je veel geluk en succes met je camping.Groetjes van Dini Kesterink.

  • Yvonne Boon Coach & Life Teacher 15 november 2018 bij 10:26 #

   Hai Dini, dank je wel voor je leuke reactie. Jazeker dat geloof ik graag, ik mis de Woude en al het moois van de camping ook. Daar op de nieuwe plek, pak ik de draad weer op. Alleen ietsjes verder rijden 😉 groetjes aan de familie

 4. Gerben Verhoeff 26 maart 2019 bij 20:45 #

  Gefeliciteerd met deze ontzettend mooie en fijne plek. Wij (fam. Verhoeff) hebben er bijna 20 jaar mogen wonen en de Boerderij “Boutsma Zathe” gebracht in de staat waarin het nu nog steeds is. Ik zal deze tijd nooit meer vergeten.

  • Yvonne Boon Coach & Life Teacher 26 maart 2019 bij 21:05 #

   Hai Gerben,
   Wat ontzettend leuk jouw reactie dank je wel. Dan hebben jullie de boerderij zo mooi verbouwd met oog voor detail en in authentieke sfeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: