Afscheid Wijk aan Zee

18 apr

Afgelopen zondag middag was de opening van Ella’s herberg “Be My Guesthouse” een prachtig verlengstuk van het eetlokaal waar ik minstens 2 x per week te vinden was. Tevens daardoor héél veel leuke mensen heb leren kennen en de camping ontbijtjes geïntroduceerd heb.

In het begin heb ik Ella geholpen met de opstart van het eetlokaal en nu scheiden onze wegen. Het afscheid en de opening waren overweldigend. Er waren veel mensen uitgenodigd en ik werd door Ella enorm in het zonnetje gezet. Prachtige kadoos en lieve woorden ik kreeg er rode wangen en een snotneus van 🙂

De afgelopen weken veel schakelen tussen regelen voor verhuizing, bruiloft, spullen inpakken en het neerzetten van een ingerichte kamer met bedstee op de tweede verdieping van de herberg. Een enorme klus, maar ik ben berentrots op mezelf dat het gelukt is. Uit- en opmeten, hout halen, met alle zooi 2 trappen op, zagen, schroeven, bouwen, deuren maken en afhangen, schilderen en leuke spulletjes kopen. En dat laatste daar had ik het minst moeite mee. Phoe he wat een klus, maar meer dan de moeite waard.

Mannen energie voelt goed en top om onderdeel van een fijn bouwteam te zijn. Om iets moois achter te laten in Wijk aan Zee geeft natuurlijk óók een goed gevoel.

Nieuwsgierig geworden kijk dan even op http://www.bemyguest.menu

Alle 8 kamers, ingericht door verschillende creatievelingen zijn ontzettend gaaf geworden met héél veel eigen inbreng en heel veel creativiteit.

Welnu….. over iets meer dan 2 weken vertrek ik samen met Johan, Yogi en de kids (die er soms wel en soms niet zullen zijn) richting Friesland. Ons nieuw avontuur tegemoet. Binnenkort komt er meer informatie daarover, de nieuwe naam is bedacht, de huisstijl en website zijn klaar en deze gaat bijna online.

We hebben er zin an!

Liefs Yvon.

Advertentie

2 Reacties naar “Afscheid Wijk aan Zee”

  1. Rhe 19 april 2019 bij 14:45 #

    Heel veel plezier met de nieuwe stek. De Friezen krijgen een super lieve en leuke buuf erbij

  2. Marjolein 19 april 2019 bij 15:15 #

    Super allemaal Yvon en een bezige bij ben je nu eenmaal 😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: