Inspiratie weekend

4 okt

Dankbaar voel ik mij in alle lagen van mijn lichaam en ik ervaar de magie van het leven.

Dit is het derde inspiratie weekend wat ik georganiseerd heb op onze droomplek in Friesland, Engwierum “In De Wij” De naam van ons gastenverblijf waar wij ons mooie plekje delen met gasten.

Niet alleen het aanbieden van een fijne logeerplek, maar nog meer dan dat. Hier kun je mooie programma’s volgen die verdieping en inzichten geven in jouw leven en ontwikkeling.

Ja, ik ben op de goede weg en loop in het midden van mijn pad. Waar naar toe? Wat is mijn droom? Nog meer mooie weekenden, weken organiseren en samenwerken met anderen gelijkgestemden.

Ervaring, kennis en wijsheid delen met anderen mensen, daar word ik zo blij van en geeft mij zoveel energie.

Met liefde en aandacht de maaltijden bereiden, de gasten heerlijk in de watten leggen, mooie gesprekken voeren, met bloemen, kaarsjes en een fijne ambiance. “Ik hou dur van”

Terwijl onze gasten op deze stiltedag mogen genieten van een heerlijke shiatsu massage van Adrianne neem ik mijn moment om mijn ervaring via dit blogg te delen.

In januari en februari komen er nieuwe inspiratie momenten. Wil je het ook eens ervaren? Je bent welkom en meer informatie kun je vinden op http://www.indewij.nl bij activiteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: