Familie weekend Engwierum

9 dec

Net thuis van een onvergetelijk leuk, fijn en heerlijk familie weekend. Het was zo relaxed, een plan zonder plan, geen verplichtingen, doen en laten. Veel spelletjes gedaan, verstoppertje binnen stond met stip op nummer 1 en alle plekken gehad 🙂

Twee maanden geleden had ik een spontaan idee om alvast met de hele familie de groepsaccommodatie te huren. Alleen al bij de gedachte werd ik zo blijd, ik maakte een groepsap en iedereen was voor!

Een combinatie van lootjes trekken voor sinterklaas, Felix zijn verjaardag vieren en zo leuk om met elkaar de bedden, douches, de sauna en wat ever uit te proberen.

Wanneer doe je dat op een moment dat we daar wonen? Waarschijnlijk niet.

De kids vonden het geweldig leuk en dat alleen al is een enorme geruststelling, want tja, laten we eerlijk zijn er veranderd nog al wat.

Een bijzonder weekend om met mijn ouders en al onze 6 kinderen nog vaak aan terug te denken. Het spontane bezoek van Herman en Martine was ook super leuk en ook zij waren zó lekker enthousiast 🙂

En ik kon het niet laten om alvast wat detail foto’s te maken van oude bewaarde elementen in de boerderij waar ik zó van hou.

Dit was een enorme ervaring en we hebben er zoveel zin an om eind april die kant op te gaan!!

Liefs Yvon.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: